Neej, inte transformers

Transformers var verkligen ingen höjdare!! Den första var ändå lite underhållande men denna var för mycket, bara massa maskinkrig, som en sämre version av terminator... Men kvällen var härlig med middag på en thairestaurant på Östermalm, supergod och fräsch mat men stark!!All snuva försvann, nästan :-)Jag åt grillad lax med mangosallad med koriander och rödlök, jättegott!! Och vi drack massa vatten så sista halvtimmen på bion höll jag på att svimma för jag var så kissnödig!! Imorses var jag hos min barnmorska som är världens gulligaaste. Hon peppade verkligen upp mig och vi diskuterade om alla dessa halsinfektioner med feber kan bero på graviditeten, om kroppen av ngn anledning inte riktigt orkar. Sedan ska hon också anmäla mig till ngt som heter Auroragruppen. Dit kan man gå om man är rädd för förlossningen av olika anledningar. Är ju typ världens smärtkänsligaste och pga mina nedsatta trombosyter kommer de inte förren under själva förlossningen kunna avgöra om jag kan få epiduralbedövning. Men här kan man tydligen få hjälp både med rädslan för smärtan och få göra en plan för förlossningen, känns definitivt som något jag bör gå på!! Annars strålar solen och de stackarna som kommer till jobbet och ska träna håller på att smälta bort! Jag slutar kl fyra och då är det inget solande som gäller utan bikiniletande. Kan inte klämma ner mina tuttar i en b-storlek när jag egentligen behöver d. Det går snabbt i svängarna.... :-) Hörs!!

Gott mod...

Måste man ha i dessa tider. Somnade runt tretiden inatt med ett öra som värkte och dunkade, klarvaken kl sex imorses och sedan var det dags att ge sig av till vårdcentralen. Väl där var det ingen öroninflammation utan en vaxpropp! Vill här bara klargöra att jag alltid rengör mina öron!! Sedan skulle hon suga ut den med en konstig maskin men det gjorde så ont så det gick inte!! Fick ett litet hormonbryt och började storgråta när jag insåg hur löjlig jag var. Tur att min läkare fött tre barn, hon tyckte inte jag var konstig. Sedan fick jag iaf studsa iväg till jobbet och nu slutar jag för dagen snart :-) har gått omkring halvdöv på ena örat hela dagen och snorar men på mitt jobb är de världens snällaste och säger bara snälla saker! Jag gillar mitt jobb!! :-) nu väntar en middag med maken och sedan transformers på bio, inte mitt val men jag får chips och titta på film med mannen i mitt liv så jag klagar inte! :-) Hörs imorrn!!

Hårt!!

Det är faktiskt hårt, nära på ett hån att vara sjuk nu! Utanför gassar solen, grannarna grillar och jag? Jag har ont i halsen och hackar och hostar och oroar mig givetvis för att lilla Sharkbait (smeknamnet på bebis) inte ska gilla när mamma hostar och har sig. Var på vårdcentralen idag och det enda de kunde säga var att det är ett virus. Går över av sig själv. Vila.
-Men jobbet då? Vill jag skrika till dem, hur ska jag kunna jobba när jag mår så här? Vad händer med mitt liv?
Virusattack efter virusattack, hela våren har bestått av detta. Tydligen kan det hjälpa att operera bort mandlarna. Men det kan de inte göra förren Sb är född. Jaja, går in i vecka 16 imorrn, bara 5,5 månad kvar!! Kan bara hoppas det blir bättre snart, annars blir jag tokig, och alla mina läkare och min chef och mina kolleger med så det så!!

Jaja, igår hade jag gett mig den på att vi skulle tvätta iaf, hade massa tvätt, lastade ner allt och vad händer? Jo, torktumlaren går sönder (För mycket använd påstod killen på felanmälan men jag vägrar ta åt mig, hade bara en halv maskin i när den gick sönder så det så!) så vi fick hänga fyra maskiner tvätt i lägenheten, vilken underbar syn man möttes av i morses när man kom upp :-)

Nu har jag iaf gjort en kraftansträngning och duschat så min man möts av ngt som liknar sin fru han brukar ha när han kommer hem. Och nu är D ledig hela helgen så det blir myshelg, idag är det ju trots alllt fredagsmys :-)

Så mys på mina vänner, vi ses!!

Mitt första blogginlägg!!

Spännande!! Nu ska det skrivas, om det mesta. Eftersom jag är gravid i 15:e veckan så kommer det handla mycket om graviditet och andra vardagliga saker. Vi får se hur det går, mitt mål är att de som inte träffar mig så ofta kan gå in och kolla hur jag har det. Men så här i början nöjer jag mig med att bara skriva!!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0