Midsommar

Midsommaren firades i vanlig ordning hos fam Hansen. 8 vuxna och 8 barn. 
Med tanke på det gick det lugnt till tycker jag 😊

Idas student

Fina Ida tog äntligen studenten! 💗

Tjogoelva..... Tjugotolv.....

Tack Kenny för att barnen fick äta så många glassar de ville 😊 Ariel åt 4 och Oliver 5 😂

Helgen efter

Dagen efter nationaldagen åkte vi hem till Michelle, Krister och Jolene och bjöd dem på beer can chicken, badade spabad, sov över, klappade kaniner, åt fattiga riddare och hängde lite på stranden. Sedan åkte vi direkt från dem till Mannica och åt söndagschili.
Livet är gött! 

Nationaldagen

Idag var det nationaldagen och vi hade en lugn förmiddag med sovmorgon, pannkakor och plock. Eller ja, lugn är väl att ta i med de där två barnen 😊 
Vi cyklade iaf iväg till bakom Lötsjön där det var tivoli och en väldig massa happening. Mora Träsk spelade. Barnen åkte karusell

Fick ansiktsmålning
Och red ponny :Efter några trevliga timmar där cyklade vi hem igen med regnet hängande i luften och två heliumballonger efter oss.
Somliga somnade...


Och nu har vi popcorn och filmmys till nattning. 

Trevlig nationaldag! 

Helg

Eftersom vi var lediga på torsdagen blev fredagen en lite konstig mellandag. Jobb och sedan hämta barnen. Ariel hade snubblat och slagit sig på en back så med sår på hakan och en flärp under läppen som gått av så blev det ett besök på Närakuten och Astrid Lindgrens ( allt gick bra och det löser sig av sig självt fick vi veta) och sedan blev det bubbel, paj och lite tårta från dagen innan med fina Katri.

På lördagen var vi hemma hos Davids chef och blev bjuden på fin mat och dryck och barnen fick massa gott och leka med tre större pojkar som verkligen tog sig an våra små. Kvällen avslutades med att barnen fick åka fyrhjuling. Det var två väldigt lyckliga barn som åkte hem den kvällen kan jag säga 😊På söndagen hade vi en fullspäckad dag. Lunch med Denise och Nina och vi fick äntligen träffa lilla stora Saga. Bara valp men ändå stor, men så fin.

Sedan gav vi oss iväg till Grill för deras buffé , 4 vuxna och 4 barn, gick över förväntan faktiskt!Och vi avslutade kvällen med att fira Maria som fyllde år.
29:e maj

Davids födelsedag. Croissanter och juice i champagneglas till frukost blandat med nyplockade syrener som mannen plockade på vägen hem kvällen  innan. 

Sedan kom familjen Andersson Borg och firade på kvällen. Italienska charkuterier, lek på gården, middag och tårta. Grattis älskling på födelsedagen 💗
RSS 2.0