Alla hjärtans dag

Förra fredagen var det alla hjärtans dag och en mycket fin sån. David hämtade mig på jobbet och vi gick och köpte en ny förlovningsring eftersom den gamla gått sönder (!) Sedan tog vi ett glas champagne och inväntade Annica och Mange. 

Vi åt middag på The Meat och sedan hamnade vi på Golden Hits.Var himla trevlig men var liiiiite trötta dagen efter, då var det barnkalas!
Ojojoj

Å så bara går tiden. Och jag glömmer att skriva i mina 1000 göranden och låtanden. Det är februari och familjen satsar på överlevnad. Vi vuxna jobbar över och extra och allt det där och pusslar med hämtning, lämning och allt där emellan. Men nu är det som viktigast att göra saker som man mår bra av, stora som små. Igår tränade jag och D hemma, har sån träningsvärk idag! Imorgon tar jag kompledigt för mina tolv timmar jag jobbade i måndags och går och fixar håret. På fredag är det middag på hemlig plats som gäller. Små mysglimtar i vardagen. Och de är viktiga nu! 
Sandhamn

I helgen hade jag och David lyxig egentid. Barnens farmor och farfar kom upp och tog hand om barnen och jag och D åkte på kickoff med jobbet. Visade sig vara väldigt trevligt att jobba på samma jobb ( även om D bara jobbar deltid) när man får göra sånt här.
Vi möttes upp på InMo, tog bilar därifrån ut till Stavsnäs och därifrån båt ut till Sandhamn. Där blev vi upphämtade vid bryggan och inne i värmen på hotellet fick vi våra rum. Jag och David fick dela! 
😊


Ner för lite konferens.... Och fika!Sedan var det dags för häng i relaxavdelningen. Vi satt i hot tubs utomhus med snö och blåst och lite dricka, somliga badade isvak men jag hoppade. Efter lite snacks och en simtur var det upp på rummet och göra sig i ordning inför middagen. 
Sedan var det middag med fördrink, hummersoppa, lamm och créme brulee och prat och skratt halva natten. 

Dagen efter avnjöt vi hotellfrukost, en vintrig promenad genom Sandhamn
Lite mer konferens och lunch innan vi trötta men nöjda åkte hem igen 😊

RSS 2.0