Apr. 29, 2013

Det har varit mycket känslor denna helg. I fredags var jag ledig från jobbet och åkte på begravning uppe i Norberg. Sorglig men otroligt vacker begravning och sedan en minnenas afton med fotoalbum och med släkt som visade att jag fortfarande var en av dem, trots att det inte finns några blodsband och att vi inte setts på så länge. Fint att ha en hel bonussläkt.
På lördagen åkte jag hem till mina älsklingar igen och på kvällen åkte vi till Donny och Maria på middag. Barnen spelade fotboll och hoppade studsmatta och vi vuxna åt grillat och chokladtårta. Barnen somnade kl tio när vi kom hem och sov till halv tio på söndagen. Skönt!
Söndagen slutade med svåra besked för några nära och vi ägnade kvällen åt att hjälpa till så gott vi kunde.
Idag är det måndag och jag känner att en ledig dag mitt i veckan är ganska välkommen :-)
Trevlig vecka på er!


Apr. 16, 2013

Helgen blev.... Annorlunda.
Fredagskvällen blev det ändrade planer och det blev närakuten och apoteket för David och Ariel (pencillin till Ariel). Sjukdomarna tar aldrig slut!!
På lördagen var det häng med Annica och Mange hela dagen och en bit in på kvällen. Kvällen avslutades i lugn och ro med en film.
Söndagen väcktes jag av ett mess och gick genast in på Aftonbladets hemsida.
Sedan kollade jag ut genom fönstret.
En mördad man hittades nämligen på vår parkering på natten. Skjuten. Det är allt vi vet. Men otäckt är det.
Vi gaskade iaf upp oss. Åkte på loppis och åt glass.
På eftermiddagen kom Kajsa, Julia och Hampus på söndagsmiddag och sedan var det måndag igen :-)


Muffins

I måndags bakade vi muffins, jag och Oliver. Sedan åkte jag till jobbet och Annica och barnen kom över.
I tisdags frågade jag honom om de tyckt om muffinsarna.
-Jaa, alla tyckte om dem. Men inte pappa. Han tog pappret och kastade.
Ha, tokiga unge. Tur att jag vet att D gillar muffins.
Haha. Eller?


Måndag

En dag som skulle börja med vab för Ariel blev istället vab för Oliver. Hemmamys, doktorsbesök och muffinsbak.
Sedan, efter kaffe, nybakta muffins och memory var det dags att åka in och jobba lite kväll. Sedan passade jag på att gå på en yogaklass när jag ändå var där.
Hemma väntade leverans från en fin vän.


April april

Helgen har varit en april-helg.
Fredagskvällen blev en riktig hemmakväll där hela familjen skrotade runt i myskläder och fixade och donade.
Lördagen bjöd på solig och varm promenad i Haga och tropisk värme i fjärilshuset. (Dock även en del rysningar då vi hittade en förrymd kackerlacka, de är vidriga tycker jag).
På söndagen vaknade vi till snöfall. Ett par timmar senare var det strålande sol och vi solade på gården med Anna och barnen,med kaffe och lekande barn.
En timme senare kom det hagel och halv storm när vi var ute och gick. Och sedan växlade det mellan sol och värme och snö och blåst hela eftermiddagen.
Och helgen slutade som den började. Idag sitter jag och Oliver i mjukisbyxor och pysslar hemma då Oliver har ögoninflammation. Snart dags för ett läkarbesök.

https://cdn1.cdnme.se/1226511/7-3/pic_5162663c9606ee4b4f1eacae.jpg" class="image">


Ledsen katt

-Mamma, vad ritar du?
-Jag ritar en katt.
-Åh en katt!! Jag måste också rita en katt.
-Vad fint, en katt.
-Mmm, men det är en ledsen katt, ledsen i ögonen.
-Men är den ledsen? Varför då?
-Jag vet inte. Men jag ritar en mus också.
-Jamen det är bra, då blir ju katten glad.
-Näe mamma. Katten äter musen, den blir inte glad!!
Jo fast... Eller nä men... Eller jaja. Okej....


Apr. 04, 2013

På påskdagen blev det Ikea då det nu är hallens tur att fixas till. Halva Sverige hade samma tanke så det var mycket folk och våra barn gick från två busiga gullungar till två monsterbusiga vildingar. Eller ja, det är mest Ariel nuförtiden. Det där trotset i 1,5 årsåldern är inte att leka med!
Sedan kom vi hem och var helt utmattade ;-)
Vi väntade på en möbelleverans som aldrig kom och kvällen avslutades med godis och Breaking Bad.
På måndagen kom vår leverans, äntligen!! När vi tagit emot den drog vi ut i vårsolen med Anna, Kristian och barnen. Stora barnen lekte och åt bullar, småtjejerna bondade och vi vuxna drack kaffe och njöt av solen.
Sedan hem och bygga garderob samtidigt som vi skulle ta hand om två sol och lek-trötta barn, ge dem mat och stoppa dem i säng. Det var lite svettigt där ett tag när jag och David skulle vända ett stort skåp samtidigt som barnen stod på varsin köksstol och bråkade om en leksak med rinnande vatten och timern pep för potatisen var klar. Stressande? Svar ja. Men sen åt vi, lade barnen och lugnet hägrade sig. Vi (David) byggde färdigt hallen och dagen var slut. Puh!!


Apr. 02, 2013

På lördagen var det ju påskafton och det firade vi med att köpa en Blixten och Bärgarn till Barnen då de ska få varsin, minimera bråket tänkte vi. Ariel är toklycklig och springer runt med sin Blixten-bil hela tiden.
Sedan åkte vi hem till Fam Andersson-Borg och åt påskmiddag. Mysigt!


Apr. 02, 2013

Påsken har varit väldigt trevlig och livad. I torsdags lämnade jag man och barn hemma för AW på jobbet. Mysigt med tapas, vin och trevliga människor. Dock var jag hemma kl två så på fredagen var jag lite mör. Då hade vi påskmiddag med Anna och Kristian och barnen. Det var fullt drag med andra ord ;-)


RSS 2.0