Fredag

Det är fredag och jag sitter på balkongen i värmen och dricker alkoholfri öl. Blev så sugen, antagligen för att det är så varmt ute.

Idag har jag och Ariel varit lediga, som vi brukar på fredagar
Vi har shoppat i Kista och ätit vår vanliga Kistalunch. Den som Ariel längtat efter hela veckan. Misosoppa till Ariel och sedan delar vi på en mix 2 på den grekiska restaurangen. Pommes, kycklingspett, halloumi, ostrullar och tsatsiki. Mycket gott. Sedan köper vi lördagsgodis ( som jag brukat intaga redan på fredagskvällen) och sedan hem. Idag åkte vi hem och fixade lite och sedan hämtade vi Oliver och åkte och köpte glass och handlade mat.
Nu kommer David snart hem och Stephanie och Safir kommer och käkar middag. Imorgon är det kolonidag och äntligen dags att plantera!! 


Helg

Dagarna går. Jag är inne i någon slags boande fas och håller på att driva David till vanvett med allt som måste göras. I fredags var jag och Ariel en sväng i Kista och åt sushisoppa och grekiskt, vår fredagsfavorit just nu. Sedan hämtade vi Oliver tidigt och hängde bara hemma. Skönt. 

På lördagen var det marknad i Spånga men den var väkdigt liten i år så vi gick förbi Erikshjälpen istället och fyndade ett babyskydd med adapter som passar till vår vagn för 100:- (Davids förtjänst) och jag hittade en Odd Molly klänning för 95:-. Vi var båda sjukt nöjda med fynden 😂
Sedan åkte vi ut till Märsön och hängde med Dönni och Maria. Så mysigt. Barnen hoppade studsmatta och spelade fotboll så när det var eurovisiondags somnade de en efter en. David suckade och sa att om Portugal vinner så lovar jag att bada. Sagt och gjort, söndag morgon var det frukost och sedan bad för min kaxige man! Men han gjorde det!
På hemvägen hann vi med både Ikea och Veckans mathandling så gissa om vi var trötta när vi kom hem! 


Hur mår jag?

Jaa, hur mår jag egentligen? Var hos bm igår och alla värden var perfekta, både järn och socker och mätning av mage och hjärtslag, såå skönt!

Det börjar bli tungt, magen stramar och växer, känner av i rygg och revben och fogar. Svårt att andas. Går upp och kissar en gång per natt ca. Vill mest ligga still och titta på magen när bebisen sparkar  och surfa efter bebisgrejer. 
Så är det nu. I förrgår kände Oliver och Ariel sparkarna för första gången. Det var fint! 


Helgen som var

I helgen var ju Hanna här och hängde med oss. Såå mysigt! På lördagen var David ute och fiskade och jag och Hanna tog barnen och drog till Ikea. Barnen lekte och vi shoppade, sedan åt vi lunch och handlade gott inför kvällen. När vi kom hem blev det tacomiddag för hela familjen och när barnet somnat blev det ost jag kunde äta och vin (alkoholfritt bubbel för mig) 

På söndagen var det Johanna och Hanna dag så vi drog till Mall of Scandinavia och käkade lunch och shoppade. Perfekt helg! 


Fredagssol

Dagarna går. Bebis är inne på vecka 24 och jag börjar bli tung och få svårt att andas för nu drar pollen säsongen igång. 

I fredags var jag föräldraledig med Ariel och dagen bjöd på 18 grader varmt och sol. Vi drog till Ulriksdals slott. Kollade på pelargonior i massor, hittade en höna med söta kycklingar och fikade så klart.
Sedan hämtade vi Oliver på skolan och åkte direkt till fotbollsavslutning. Jag och Carro som axlat tränarrollen hela året var ändå lite nostalgiska. 
Sedan hem och middag med David och Hanna som är hos oss i helgen. Mysigt ❤️


RSS 2.0