Helg

Eftersom vi var lediga på torsdagen blev fredagen en lite konstig mellandag. Jobb och sedan hämta barnen. Ariel hade snubblat och slagit sig på en back så med sår på hakan och en flärp under läppen som gått av så blev det ett besök på Närakuten och Astrid Lindgrens ( allt gick bra och det löser sig av sig självt fick vi veta) och sedan blev det bubbel, paj och lite tårta från dagen innan med fina Katri.

På lördagen var vi hemma hos Davids chef och blev bjuden på fin mat och dryck och barnen fick massa gott och leka med tre större pojkar som verkligen tog sig an våra små. Kvällen avslutades med att barnen fick åka fyrhjuling. Det var två väldigt lyckliga barn som åkte hem den kvällen kan jag säga 😊På söndagen hade vi en fullspäckad dag. Lunch med Denise och Nina och vi fick äntligen träffa lilla stora Saga. Bara valp men ändå stor, men så fin.

Sedan gav vi oss iväg till Grill för deras buffé , 4 vuxna och 4 barn, gick över förväntan faktiskt!Och vi avslutade kvällen med att fira Maria som fyllde år.
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0