Julen

Vi åkte först på söndagen för att inte smitta dem där hemma. Ariel fick sluta med välling på natten för hennes mage klarar det inte, ungen har ju hällt i sig 3-4 flaskor per natt det senaste. Dock visade det sig att hon just nu får tänder, 3 st samtidigt för att vara exakt. Hon har varit så sjukt ledsen på nätterna så sömnen har inte funnits för varken mig el D. Allt var fint och juligt kvällen innan julafton. Vi klädde granen och Oliver var med och klädde sin första gran eftersom han vägrade sova :-) och åt skinkmacka.
Julaftonen var också fin som vanligt,
morgonfika, risgrynsgröt, pulkapromenad, Kalle Anka och fika med 9 sorters kakor (minst), tomten kom, barnen öppnade paket, när de sedan lagt sig åt vi julbord och hade presentutdelning.
Tyvärr fick mamma sig en släng av magsjukan och slutet på aftonen blev lite snöpligt.
På juldagen var det morgonfika, pulkaåkning och snögubberullning i snön, brunch, systrarna anlände och det blev fika, presentöppning för barnen igen och sedan kalkonmiddag och presentöppning för de vuxna, marängswiss och spel.
Idag har vi åkt hem. Helt slut efter en tuff natt så nu är det hög tid att sova för imorrn är det jobb och Lill-tjejen lär väl börja vakna snart...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0