Midsommarhelgen i bilder

Nu är vi tillbaka hemma igen. Hem ljuva hem. Borta bra men hemma bäst osv. Men visst sved det lite i hjärtat att åka ifrån den del av familjen som stannade kvar och ta oss ca 65 mil hem igen.
Vi har alltså varit i Klövsjö i ett litet område utanför som heter Storhogna.
Vi åkte i torsdags och regnet öste ner. Efter ett par timmars körning lade servostyrningen av. Vi fick avbryta resandet och leta verkstad. Hittade några snälla killar som kollade men de fann inget så det var bara att fortsätta köra, lite tyngre dock!
Oliver höll sig sysselsatt och busy ;-)
Vår stuga var jättefin, det enda som inte var helt trivsamt var den stora figuren som stod på en takbjälke i vardagsrummet. Oliver gillade den inte och inte vi andra heller, inte kul att gå upp och kissa på natten och se den här:
På midsommarafton var det regn och trist men det hindrade inte oss. När de andra i familjen gick ut på vandring tog jag, David och Oliver bilen och körde runt Klövsjön. Otroligt vacker miljö och några loppisar hann vi också med att besöka innan det var dags för midsommarlunch, dock inomhus.
Kvällen spenderades med skogspromenad, grillning och Ollie busade med mormor, morfar och katten Seven...
Dagen efter fyllde min fina bonusfar Kjell 60 år!!
Detta firades med champagnefrukost, skogspromenad och sedan middag på finkrog nere i byn.
Skogspromenad
Kvällens dessert
Jättemysig dag och kväll och en perfekt avslutning på helgen. I söndags var det bara att packa sig hem igen och ca 9 timmar senare var vi hemma, trötta men nöjda! :-)
Tack fina föräldrarna och goa systrarna och broren för en härlig helg <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0