lite update

Natten till onsdag kom David hem och hade sett på blocket att en barnaffär på östermalm hade utförsäljning på vagnar och tillbehör och eftersom vi kommit in i en vagn-letar fas-bestämde vi oss för att åka in. Eftersom det var total utförsäljning så var det nog bäst att vara där i tid resonerade vi och prick kl tio stod vi utanför tillsammans med två andra reasugna mammor. Dock var inte expediten på plsts. 5 över tio kom hon och började låsa upp, larma av och hänga av sig innan hon behagade släppa in oss. Sedan visade det sig att denna donna var helt inkompetent som säljare och tyckte det var viktigare att svara i telefon och ringa tillbaka de som talat in meddelande istället för att hjälpa oss och dessutom bestod deras totala utförsäljning av 4 barnvagnar som det var hela 10 procent på!!

Efter detta fiasko lät vi oss dock inte nedslås utan vi fortsatte till en barnbutik på Östermalm och tittade på deras vagnar. Där hittade vi en liten smidig variant som hette iCandy. Vi hittade en cherry som var en sittvagn med svängbara hjul fram och liten och smidig men ändå stadig. Och vips så slog vi till. Så nu har vi köpt en ny vagn som kommer om 6-8 veckor. Spännade!!

Sedan vart det en lunch på trendiga mocco (som har riktigt god lunch men inte så trevlig personal) innan David var tvungen att gå till jobbet.

Jag och Oliver mötte upp Sara och vi Ollie sov.

 Bra dag!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0