Midsommar

Vilken helg vi har haft, helt underbar!!
Vi tog vårt pick och pack och lastade alltihop på barnvagnen och gav oss ut till Malin,Lars och Viktor på deras landställe i torsdags.
Väl där möttes vi av somrig sallad och bubbel.På kvällen var det grill i goda vänners lag.

 Malin lär Ollie att göra high five! Ollie skrattde nästan ihjäl sig. Hon var rolig hon!!Mamma-son-bus

Midsommar-morgonen var jag och Ollie på promenad i babybjörnen. Solen sken, ett rådjur sprang bara en meter ifrån oss och busschauffören för landsortsbussen stannade till, vevade ner rutan och sa att Oliver var söt. Kändes att vi var på landet :-)
Sedan tog jag och David och Lars sommarens första dopp och sedan kom Anders, Camilla och lilla Melker och det var dags för midsommarlunch. Det bar också av till en stor äng där det var dans och dragspel och alla hade picknick och drack bubbel och åt jordgubbar i gassande sol. Så också vi :-)

 Far och son väntar på lunchen!

Lite mer bad innan hem för svaga timmen (ni vet, den där timmen innan läggdags när barnen är gnälliga och inte vill göra ngt och klockan går så sakta så sakta) och sedan vart det grillning och bara sitta ute och njuta.

 Svaga timmen- vi gör ALLT för att hålla våra sötingar på gott humör....


På lördagsmorgonen var det mulet så vi åkte in en sväng till Vaxholm.

 

Imorses var det återigen underbart väder. Det blev mer bad och Oliver älskade att vara på stranden och doppade tom fötterna i vattnet.



Vilken härlig helg. Oliver har varit en liten solstråle och ätit och sovit jättebra. Känns skönt att veta att man kan åka iväg eftersom det kommer bli en del sånt framöver.

NU är det nedräkning!! På fredag börjar Davids semester och då också min :-)

Nu är det dags för en rom och cola och en ljuvlig dusch innan sängen kallar.

Natt natt.

Kommentarer
Postat av: Malin

Tack för underbart sällskap i helgen. Hoppas detta blir en tradition i många år efterom allt varit så fantastiskt, till och med vädret.

2010-06-27 @ 22:41:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0