Moas 25-års fest förra helgen


Födelsedagsbarnet med sin karl
Nånting roligt sa han Simon, annars får man inte en sån här beundrande blick av mig.
Fina systrarna 💗
Och efter 2 shots för mycket åkte vi hem till våra små.
Tur var det för dagen efter var det lunch med barnens sysslingar och lek ute i solskenet. 


Vi träffade massa kompisar till barnen på lekplatsen och tar man med sig bullar får man ta med sig många. Alla vill ha 😊 


Vissa dagar

Går det på fem minuter att gå hem från dagis. Andra en timme....
Tur att en av oss var på gott humör iafKlungan

I helgen kasserade vi in vår julklapp från Kajsa och Julia. Teaterbiljett till Klungan med tillhörande bubbel på Mosebacke. 
Väldigt trevligt och roligt. 


Sedan blev det middag på Östgöta Källare där somliga modiga åt Fläsklägg (David och Kajsa) och somliga tog en lite tråkigare men ack så god bookmaker (jag). 

Dock avslutade vi med att lära mamma dricka hot shot. Det är liksom aldrig försent och hon klarade det nästan... 😄
På söndagen var det brunch hos oss så de fick träffa barnen också.Sedan åkte alla och vi vårmyste och lekte på gården. Tattoo

Nu är det gjort. Det jag funderat och gruvat mig för så länge. Jag gjorde det!
Kl tio i torsdags steg jag in på Catapult Tattoo till Fabbe. Han hade skissen klar så han klistrade på den på min skuldra, lät den torka och sedan var det bara att sätta igång. Jag var så rädd för smärtan, endast den. Men, efter tre drag med nålarna kände jag att det inte gjorde så ont som jag trott. Och tur var väl det! Jag satt från 11-13 och sedan åt vi lunch hos David på Cajsa Warg och sedan tillbaka igen och klara vid halv fem. Det var verkligen en upplevelse och jag är så stolt över mig själv!  
Den blåa fjärilen symboliserar Oliver, storebror och lite lugnare. Den lilla fjärilen som kämpar sig upp med pigga gula och orangea färger symboliserar såklart Ariel, lillasyster. 
Den kommer blekna men hyllningen till mina barn kommer alltid vara kvar! 

Tack älskling

En dag som börjar med sovmorgon till halv nio, vårsol som strömmar in genom fönstren och kaffe och plättar till frukost kan inte börja så mycket bättre! Länge sen

Jag missar att dokumentera så mycket 😔 tiden finns inte, eller orken. Det händer så mycket, hela tiden! Jag är inte utsliten eller helt slut eller sjuk snarare tvärtom, väldigt pigg för att vara i mars månad, (feb och mars är mina jobbigaste månader på hela året) men det finns hela tiden ngt annat att göra än att blogga. Men nu kör vi. Helgen har varit super. Luuuuugn fredag och lördag förmiddag. Middag och House of Cards. Pannkakor och städ och fix. Lite handling och sedan kom Töni, Jessica och Ludde på middag. 

Lagom till schlagern anslöt Simon och Moa. Vi drack bubbel och kollade mello och spelade spel. 
Grymt trevlig kväll! Och sedan stannade Simon och Moa över natt och vi åt fattiga riddare till söndagsfrukost. 
Sedan åkte vi på loppis, käkade lunch i Kista och hälsade på Erik, Maria, Ebba och lilla Lova. Bebismys och gofika. 

Idag har det varit vab med Ariel och nu laddar jag med kaffe och raw food bollar för att åka in och jobba kväll några timmar då jag måste vara hemma imorrn med. Så kan det vara. 
Ont i pannan kräver plåster i pannan. 

RSS 2.0