Önskar sig svärmor muffins när hon kommer ...

img_3903 (MMS)

Önskar sig svärmor muffins när hon kommer på besök så fixar man det såklart! ;-)


Idag är en fin dag! En underbar dag! Idag ...

img_3897 (MMS)

Idag är en fin dag! En underbar dag! Idag är jag verkligen tacksam för livet <3  Vi är ute på promenad i solen. Lite vingligt och stappligt men bara med en hand!


Pussar spegeln <3

img_3877 (MMS)

Pussar spegeln <3


Min första blogglista!

Olivers favoritsaker att göra just nu: ta av sig blöjan kasta ut alla mina strumpor ur strumplådan riva ut alla böckerna ur bokhyllan pussa spegeln försöka ta loss spegeln från väggen kasta allt han hittar ner i badkaret dra loss röret mellan badkaret och avloppet dyka ner i toan dra ut all tvätt man precis lagt i, ur tvättmaskinen tömma kökslådorna vakna 1000 gr på nätterna när man ser denna lista kan man ju förstå att man är lite trött ibland. Men samtidigt gör han alla dessa saker med ett glatt leende och en stor portion nyfikenhet och så ska det ju va! :-)

Kräksjuka

Ursäkta frånvaron. Magsjukan har huserat hemma hos oss sedan i fredags. Nu tar vi nya tag igen!!

Överraskning

Idag fick jag en härlig överraskning på morgonkvisten. Oliver stod brevid sängen och lekte medans jag försökte slumra liiiite till. -Haha säger han och håller upp sin blöja som han tydligen kan ta av sig nu. -Haha, svarar jag, tur att du inte hade bajs i blöjan. Sedan tittar jag ner på vår vita matta och ser man på, han hade bajsat, och allt låg prydligt samlat på mattan! Lovely start in the morning! :-)

Min man är ett ljushuvud!! Hehehehe....

img_3863 (MMS)

Min man är ett ljushuvud!! Hehehehe....


Så här vackra rosor kan man få av mannen i...

img_3833 (MMS)

Så här vackra rosor kan man få av mannen i sitt liv när man minst förtjänar det. Som när Oliver lyckats slå sönder två av våra fem Margaretheskålar ( hur kan plast gå sönder så lätt?) och jag råkat slänga kvittot och utan kvittot, ingen livstids garanti. Han är bra fin han, mannen i mitt liv...


Igår var vi på mitt jobb. Oliver hittade v...

img_3815 (MMS)

Igår var vi på mitt jobb. Oliver hittade vårt hälsogodis vi säljer sk bounce och slog sitt stå-själv-rekord. Han balanserade på disken och plockade med bouncebollarna i säkert en minut. Som tur var för mammahjärtat stod Moa beredd bakom hela tiden :-)


Dagis? Redan? Verkligen?

I måndags var vi på dagismöte. Den 25 februari börjar nämligen vår lille kille på dagis. Eller ja, förskola, men ordet dagis är liksom fast i mitt huvud så det är svårt att ändra. Iaf var det två föräldrar där som hade barn innan, för alla oss andra var det första barnet på dagis och det kändes jätteskönt att vi var lika osäkra och oroliga allihop. :-) Men det verkar jättebra allting. Vi fick massa info och Oliver kröp glatt omkring på golvet och pratade med de andra barnen och lekte och lekte och ville inte gå hem. Verkar ju lovande :-) naturligtvis kommer han vara yngst på avdelningen och minst med men det kommer ju inte direkt som en överraskning.... Nu hoppas vi bara att han hinner lära sig gå innan han börjar för mamma skulle bli väldigt ledsen om han tar sina första steg på dagis. De vill man ju inte missa. Nu ska jag väcka sonen som för första gången sovit middag i sitt nya rum utan att skrika i protest en halvtimme först. Vi ska in till jobbet mitt och sätta tider inför min heltidstjänst som jag börjar med, första april som det ser ut nu :-) lite nervöst faktiskt!

Det här har vi gjort idag! Måste säga att ...

img_3795 (MMS)

Det här har vi gjort idag! Måste säga att det var längesedan jag räckte ut tungan såhär :-)


Hoppas er helg varit bra. I torsdags påbör...

img_3758 (MMS)

Hoppas er helg varit bra. I torsdags påbörjade vi projekt Oliver-ska-få-eget-rum-och-sova-i-eget-rum! Tog hela torsdagen att flytta olivers grejer in i hans rum och alla grejer som stått i gästrummet... Skulle ju stå ngn annanstans :-) Oliver sov inget vidare i sitt rum första natten men det gör han ju å andra sidan aldrig nu förtiden... På fredagen var jag ute hos latinotjejerna från Vicksjö och åt italiensk middag. Mycket trevligt. På lördagen kom vår underbara Hanna och lekte med Oliver så jag och David kunde städa och organisera vårt vindsförråd, kul! På söndagen drog vi till Ikea och inhandlade det sista till Bollisens rum. Busy hemmahelg!


Jul och nyår

Nu är vi tillbaka efter efterlängtad ledighet. Nja, helt över är den inte, denna veckan jobbar jag bara måndag och tisdag kväll så det känns skönt. :-)

Julen spenderades som vanligt i Skövde hos mamma och Kjell.


Oliver åt risgrynsgröt...


Bekantade sig med senaste familjemedlemen, katten Seven....


Sneglade på paketen under granen och öppnade några av dem...

Vi hade en jättehärlig jul med underbart god mat, en massa fika och umgicks med familj, härligt!

På måndagen åkte vi hem till Sthlm igen och jag jobbade på tisdagen några timmar.

På onsdagen var det ett-årsspruta för Oliver på BVC på dagen, sedan var vi förbi Malin och Viktor en sväng och lekte lite och sedan mötte vi upp David när han slutat och handlade lite kläder till Ollie.
På kvällen kom Moa och Simon förbi på middag.

På torsdagen tog vi det bara lugnt och sedan var det ju nyårsafton.
Vi firade med Kenny, Maria och Ida och några vänner till dem.
Till tolvslaget anslöt Simon och Moa.
Vi åt gratinerad hummer med champagne till förätt
Oxfile med hasselbackspotatis och murkelsås till varmrätt, med rött vin
och en stjärnanis creme brulee med fruktsallad.
Tror ni att vi var mätta sedan?
Oliver höll igång bra men somnade vid elva och sov sig igenom hela tolvslaget med raketer och allt.
Vi kom hem vid fyra på morgonen :-)





Fredagen var lugn. Moa och Phillip var över på middag.
Igår var syster Kajsa här och jag och David var på bio för första gången på evigheter.
Vi såg Narnia och det var jättemysigt!





Finaste killen på nyårsafton!

2010 har varit ett fantastiskt år! Det har allra mest och på något sätt hela tiden, kretsat runt Oliver.
Det har varit underbart att lära känna denna lille kille som är vår fantastiska son och han blir bara roligare och roligare. Vår lilla familj har svetsats samman, om möjligt ännu mer och nu ser vi fram emot ett spännande och glädjerikt 2011!

RSS 2.0