Och så här ser magen ut nu!!


Nya bilder på magen!!

När vi var i Skåne hann vi också med att hälsa på min pappa och mina underbara fastrar, två av dem. Min fotograf-faster var gullig nog att ta lite bilder på oss och magen!


 


Jag är tillbaka!!

Semestern var lång, härlig och full av aktivitet. För att inte tråka ut er drar jag det ganska snabbt.

Första veckan tillbringade vi på landet hos mina föräldrar.

Grabbarna fixade taket i köket
 

medans vi tjejer var ute i skogen, vilket resulterade i

Och såsmåningom i

  Mmmmmm!!

Sedan var det vidare ner till Skåne och svärföräldrarna. Där var det fest som stod på programmet, Svägerskan Denise hade big party! Dock hann vi med lite promenader vid havet på Österlen, lite fikor och bada i svärföräldrarnas nya jacuzzi så klart!!Sedan var det vidare till Göteborg och MADONNA!! Vi var fyra tjejer som gick på konserten och den var jättebra!! Dock inte så många av hennes gamla hits och mycket utsvävningar men ändå!! Stämningen på nya Ullevi och tjejkompisarna och lilla Sb som dansade i magen, det var riktigt kul!
Efter några dagar själva för mig och D i svåger och svägerskas lägenhet var det dags för Way out west!! Vilken fest, var lite orolig för lilla Sb med allt oljud men jag tror hon/han gillade det! Det dansades mycket inne i magen iaf så jag tror vårt barn kommer bli mycket musikaliskt! Och visst har hon/han skolats bra, Robyn, (med Dr Alban som gästartist, grymt!!) Glas Vegas, Lily Allen, Timo Räisinen mfl. Vi hann också med Veronica Maggio, Laleh och Bob Hund under kulturkalaset som pågick samtidigt.
Dock fick jag ju ta hand om mig och magen lite, med foglossningar och allt så det blev mycket sittande i solstolar en ganska bra bit från scenen så det inte blev för mycket bas för vilda bebin :-)


Sedan var det hem och tillbaka till vardagen. Besök hos barnmorska, spec.mödravården och fixa med jobbet. Till helgen kom dock Svägerska Denise med vän R och så hade vi dessutom fixat upp lillebror Hampus för lördagkväll spelade Coldplay på stadion! Den konserten var nog den bästa av alla. Vilken känsla, vilket band, otrolig publik och när de spelade fix you både ryste jag och grät lite, det var så bra!!

Sedan har det dock varit lugnt. jag har börjat jobba 25% igen. Känns jätteskönt att komma ut lite men samtidigt skönt att det inte är mer för både jag och fogarna är helt slut efter jag jobbat. Men alla på jobbet är så snälla och har välkomnat mig tillbaka varmt. Dessutom har ju magen verkligen pluppat ut så folk har blivit ganska överraskade med, hihi.......

Japp, det var semestern och nu ska här bli lite flitigare med uppdateringarna......

Ses!


RSS 2.0