Da weekend

Den här helgen hade vi inget planerat. Först. Sedan blev det födelsedagsbjudning hos Moa på fredagen med hela familjen.
Sedan åkte vi pendeln hem genom natten med de två små i vagnen. 

På lördagen var det fix. Pannkakor, städning och duschning ( Oliver ville bara gå till tandläkaren )och sedan iväg till tandläkaren, där Ariel fick göra sitt första tandläkarbesök och båda barnen fick ballonger och ansiktsmålning. ( Oliver ville då bara äta lunch) 


Sedan hade Dennis kött ställt ut grillar och stod och grillade korv och sovlaki med pitabröd så vi handlade där och satt i gräset i solen och åt lunch (Oliver ville bara äta godis) Sedan handlade vi godis och åkte till Bauhaus och köpte våra första inköp till kolonin ( Oliver ville bara ha glass) och sedan hem en snabbis för sedan var det middag hos Mannica med Malin och Magnus. Sista middagen utomhus och sedan spelkväll. 

På söndagen var det kolonifix. Och vi hann en hel del trots att barnen inte ville ngt. Det spilldes saker, slogs, tappades sniglar, togs av stövlar, brändes på brännässlor, tjatades om fika, tjatades om godis och precis när jag tagit till mitt sista knep, målarböcker och kritor, och lugnet spred sig, då kom åskvädret. Och ett rejält sånt också! Men vi hann iaf ta bort sly runt vårt stora träd (David) slå vår lilla äng med lie ( David) klippa gräset på hela kolonin ( David) prata med 4 olika "grannar", beskära tre vinbärsbuskar ( jag) och plantera lökar för våren ( jag). Nöjda men trötta åkte vi sedan hem och softade och åt lasagne ( som var det enda Oliver ville äta). Tack och hej helgen och hello måndag! 
Kommentarer
Postat av: sandra

Men vilken härlig helg!

2014-09-22 @ 09:40:50
URL: http://storstadstockholms.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0