Oliver

Oliver är nu ett år och åtta månader och fortfarande ett riktigt charmtroll.
Han pratar konstant även om det mesta är sådant vi fortfarande inte förstår. Han älskar djur och kan hur både häst, hund, ko och får låter.
Annars är det mest mamma, pappa och Hova (Ja, staden) som används tillsammans med favoritordet -Nej.
Nej sägs på 100 olika sätt men används alltid.
Vi har bytt Olivers spjälsäng mot en våningssäng där han sover i undersängen. Detta att kunna gå i och ur sängen när han vill har ställt till det lite men nu har vi gått från att nattningen tar 1,5 timme till 30 min.
Äter gör han när han känner för det till oro för hans arma föräldrar som gör nästan allt för att han ska äta, pressade som vi är av bvc. Han väger ju ett kilo under vad han ska väga och de är inte nöjda (Är de någonsin?)
Oliver trivs på dagis och älskar att prata med folk, väldigt social och öppen och ju mer människor runt omkring honom, desto bättre.
Han är dessutom helt galen, han lyfter mina två kilos pilatesbollar och kastar iväg dem, klättrar på allt och springer så fort han ska någonstans. Men han älskar också att pussas, att springa in i ens famn, att backa in i ens famn för att kramas och har precis börjat gilla att vara i sitt rum och läsa, själv.
Favvoleksaken just nu är den lilla leksaksspisen med tillhörande kastruller (Japp, brås på pappa) och att plocka stenar (mhm, mamma). Överallt.
Oliver vår älskade fina unge. Mamma och pappa finns alltid här för dig! Vi älskar dig så mycket och njuter av varje härlig dag med dig!!

Kommentarer
Postat av: Liw

Visst är det lite läskigt att de är så stora?



och vad gravid du är. Snart färdig bakat :-)



Haha, livet med två små är inte lätt men roligt för det mesta. Man tjänar mycket på att vara välplanerad och väl förberedd för det mesta.



kram

2011-08-09 @ 19:42:13
URL: http://liwetochvardagen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0