Jul jul strålande jul

Den 23:e var jag och Oliver på Astrid Lindgrens sjukhus hos ortopeden för att kolla hans höft.
Lite nervöst då det var första gången han var ute på utflykt och dessutom var inte David med för han var och hämtade vår hyrbil.
Att åka buss och byta gick bra, när vi kom till Sjukhuset var det först hörseltest, han hörde prima på båda öronen jippiee!!
Sedan var det ultraljud av höften. Oliver skrek och var ledsen i väntrummet så jag fick sätta mig och amma men väl inne på undersökningen var han en liten raring och låg alldeles stilla och bara tittade.
Sedan fick vi träffa ortopeden och hon konstaterade att han har en liten höftluxation, alltså att höftbenet inte riktigt ligger i gropen där det ska. Så då fick Oliver en slags plastblöja med en träbit i som ska hålla ut benen åt sidorna så de hamnar i rätt läge. I sex veckor ska han ha den, dygnet runt. Inte kul. Han ser ut som en liten groda i den. Dessutom kom det in en läkare och sa, oj vilken söt liten flicka!! Mistake!! Hur kan man tro att min son är en flicka??
Efter detta, inte så roliga besök, åkte vi hem och sedan var det direkt iväg till Skövde och min familj för jul.
Bilresan gick bra, vi fick stanna en gång för att mata Oliver annars så var det rätt mysigt att åka i snöiga landskap, sjunga med i bra musik och ha Olivers lilla hand i min.
Sedan kom vi fram till stolta mormor!
Julafton var urmysig som vanligt med allt som hör till, gröt, fika, mat, Kalle och julpromenad. Och snö!!
Olivers första jul, många fina presenter fick han!!
På juldagen kom farbror Daniel och faster Karin på besök och kollade in vårt lille underverk. Sedan dök också Olivers mostrar upp så nu har han träffat många släktingar.
På kvällen var det kalkonmiddag som som vanligt avslutades med marängswiss. Mmmmm.....
Sedan var det dags för oss att åka hem igen, vi fick inte ha bilen längre. Dock hann vi med att se våra vänner K och M:s nya hus, nedrans fint var det!!
Nu är vi hemma. Oliver gillade att komma hem men natten har varit lång med mycket gråt och magknip. Han vaknar och bara gallskriker och vi vet inte riktigt vad det är......
Men så är det väl att vara förälder. Får en att njuta extra mycket när han är glad... ;-)
Nyfödd Oliver, så här liten var han!!
Julbild, Olivers första jul.....
Oliver i sin nya skena/blöja..... Inte kul!!
Stolt mormor och mamma på promenad!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0