Helg igen

Helgen har som vanligt gått fort.
I fredags var jag på Davids jobb och lunchade med Hanna och Vilma, mysigt!
På kvällen kom Sandra över och delade vår enkla fredagsmiddag (ja, den var enkel, det var jag som lagade, inte kocken .-) och vi kollade på film.
I lördags kom Katri, Michelle och Jolene och hälsade på. Vi har inte setts på evigheter så det var verkligen kul. Vi hade picknick under strålande sol och klarblå himmel, på lekplatsen, med äppelpaj och kaffe.
Oliver och Jolene lekte loss ordentligt innan vi gick hem och lagade middag som serverades på balkongen, lördagkvällen till ära.
Oliver var VÄLDIGT förtjust i Jolene och hon tyckte nog att han var rätt okej eftersom hon sa både att han var hennes bästa kompis och att hon ville sova över, hehe. Fast hon ångrade sig lite sedan när de kollade på tv och Oliver flyttade efter henne hela tiden för han ville vara nära, sötnosar :-)
Tydligen tog det på krafterna att flirta för imorses sov Oliver till halv tio, det har ju typ aldrig hänt!!
Sedan tog vi en sväng på stan idag för att hämta dagispåse och lite småshopping. Oliver var toppentrotsig hela dagen så nu sitter vi här och pustar ut, han är inte lätt nu lill-killen. Och med hormonell höggravid mamma och trött pappa så blir det många strider på en dag, det kan jag tala om. Ändå är han ju världens gulligaste och får oss och skratta lika mycket som vi sliter vårt hår, som tur är :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0