Babysim och lyx

Igår var vi på babysim. Det var lite extra lyx igår eftersom papporna var med. Då kunde de ta barnen i deras omklädningsrum för i tjejernas är det alltid kaos med svettiga mammor, skrikande barn och en massa vattenånga :-)
Mamma Malin hade med sin kamera så här har vi några bilder från simmandet:

Dock var Oliver inte på humör och grät nästan hela tiden under simningen utom när han fick sitta på kanten och titta på de andra. Har jag närt en badkruka vid min barm?



Efter babysimmet var det lunch och kaffe med Malin, Lars och Viktor och sedan fick vi goda nyheter, nämligen att David blev ledig. Jätteskönt då Oliver visade sig inte ha någon lust att sova och inte somnade förren kl tio på kvällen. Vet inte varför han blir så pigg när han simmat, alla andra barn blir trötta minsann.....
Iaf hann jag och David både äta middag (med Ollie) dricka ett glas vin, få massage (David) ta ett bad (Jag) och kolla på film.
Imorses var jag dock helt slut och även om Oliver lät oss sova till nio fick David gå upp och ta Oliver. Jag kom bara inte upp!!
De åt gröt, och gjorde pannkakor medans jag sov lite till så det var en underbar morgon. kaffe och pannkakor till frukost, gud vad jag är bortskämd!! Tack älskling!! Sedan har vi bara tagit det lugnt jag och Oliver, David har jobbat. Känner av min allergi/astma/värk i kroppen och är helt slut. Så nu ska jag däcka framför tvn. Vi ses!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0