Dåligt

med uppdatering nu, men det har varit fullt upp! Har inte haft ngn tid att sätta mig vid datorn och jag har fortf inte funderat ut hur man bloggar via iphonen.

I onsdags hade vi en heldag ute jag och Oliver och han var jättesnäll trots att han inte sovit många timmar under natten pga magen. Han somnar men väcks hela tiden och skriker för att det gör ont i magen. Varken jag eller David får ju ngn vidare sömn då heller.

Vi började iaf med en tripp till Astrid Lindgrens barnsjukhus för att byta Olivers Freyablöja. Gick jättebra och han var inte alls ledsen när de grejade med honom, vilket mycket säkert beror på att snälla sköterskan mutade honom med sockerlösning på nappen. De ger det för att barnen ska vara lugna, de gjorde det på bb med, förstår inte riktigt hur det går till eftersom socker brukar ha omvänd effekt men Ollie blir jättelugn.
Sedan hälsade vi på David på jobbet och tittade på när han jobbade och åt lunch.




Sedan var vi med David när han klippte sig så frisör Nettie fick träffa Oliver också. Oliver gillade salongen och alla lamporna. Sedan var vi på vårt favorithak, Mellow, vid St Eriksplan och hälsade på Våra kompisar som äger stället, de hade inte heller träffat Oliver och vi tyckte att vid 5 veckor är det väl dags för en kockson att gå på sitt första restaurangbesök :-)


Natten till torsdag var jobbig, Oliver sov nästan ingenting, magen gjorde ont och han var ledsen och jag matt. På torsdagen packade vi ihop oss och åkte hem till Gudmor Maria. Vad skönt att komma hemifrån lite, få mat och prata med andra som varit med om samma sak och minns hur det var! Liam och Nellie älskade Oliver. De hjälpte till att ta av honom ytterkläderna, klappade honom och gosade. Nellie somnade sedan i soffan med Olivers napp i munnen :-)

Fredag började vi med miniform för att hjälpa Olivers mage. (jag var något desperat efter att i snitt sovit tre timmar endast de tre senaste nätterna) och natten fredag till lördag har han varit värdens goaste och sovit jättebra och haft ett fantastiskt humör. Antingen hjälper dropparna super eller så hjälper det att David är ledig och hemma med oss. Det hjälper definitivt mig iaf, att vara två är så mycket lättare än att vara själv just nu!!

Så nu har min underbare man låtit mig sova flera timmar i sträck inatt och nu står han och diskar med Oliver i babybjörn på magen. Underbar!!

Trevlig helg på er allihop!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0