Är det sol, är det sommar, är det höst?

Vilken dag det har varit!! Underbart höstväder.



Igår var maken ledig och helt plötsligt efter vår pannkaksfrukost (Ja, naturligtvis var det han som gjorde pannkakorna, han är ju kock)  fick vi för oss att vi skulle fixa lite.
Så samtidigt som vi tvättade i tvättstugan hade vi massa projekt på gång i lägenheten och eftersom jag inte får göra någonting så var det mest maken som fick slita. Han satte bla upp mysbelysning i badrummet och det blev så fint!
Sedan fick han lite uppbackning av Simon som kom och hjälpte till att flytta bokhyllor och möblera om sovrummet.
Jag bidrog med att skära mig på vår mandolin i köket längs med hela fingret och med mina blodplättar blev det mycket blod. Men min kock är ju en mästare även på skärsår och plåstrade om snabbt :-) så nu har jag ett stort plåster runt hela fingret som är i vägen hela tiden, men det har åtminstone slutat blöda.

Min barnmorska på specialistmödravården sa att jag inte fick anstränga mig så idag tog jag mig in till stan, kollapsade på en uteservering och satt där med kompis F i 4 timmar. Det var så varmt och skönt och soligt. Härligt att bara sitta och prata om allt och inget. Synd att man inte kan ha trevliga lunchdejter alla dagar nu när man är sjukskriven men det är klart, som Alfons sa, man måste ha tråkigt för att kunna ha roligt efteråt :-)

Näpp, dags att krypa ner i badet med mysbelysning och tända ljus. Har ju lovat mig själv att ta hand om mig mer och det börjar nu!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0